Η ιστορία μας

Rudolf Group - Company - Plants

Στη Rudolf στοχεύουμε πάντα στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα

Ο κύριος Σωτήρης Τερτίπης γεννήθηκε στην Ηλία το 1961 και πραγματοποίησε με επιτυχία σπουδές στην Αμερική ως χημικός με κατεύθυνση τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας που γνώριζε ραγδαία ανάπτυξη.

 

Αφού εργάστηκε σε βιομηχανίες του εξωτερικού, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου σταδιοδρόμησε για ένα διάστημα ως υπεύθυνος παραγωγής σε πολλά από τα μεγαλύτερα βαφεία-φινιριστήρια της περιοχής Θεσσαλονίκης.

 

Γνωρίζοντας όλες τις μεθόδους και τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας της βαφής και της επεξεργασίας των υφασμάτων, αποφάσισε το 1995 την ίδρυση εμπορικής εταιρείας χημικών κλωστοϋφαντουργίας με παράλληλη συμβουλευτική δράση στην βιομηχανία.

Το 1999 ιδρύει με τον κύριο Dietmar Mannhardt την εταιρεία Rudolf-Hellas ΕΠΕ ως κοινοπραξία (joined venture) με τον Γερμανικό πολυεθνικό όμιλο Rudolf-Group στη Βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης με αποθηκευτικούς χώρους πάνω από 1000 τμ.

 

Το 2014 πραγματοποιείται μετατροπή εταιρείας για την πλήρη εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του Γερμανικού ομίλου σε Ελλάδα, Κύπρο και FYROM.

 

Το 2016 η Rudolf-Hellas δείχνοντας δυναμικό χαρακτήρα και έντονη εξωστρέφεια, πραγματοποιεί άνοιγμα και σε άλλες οικονομικές δραστηριότητες, εντάσσοντας δυναμικά στη παλέτα προϊόντων της σύγχρονα υλικά οικοδομικής χημείας καθώς και υλικά υψηλής τεχνολογίας για αντιβακτηριακές και άλλες ειδικές εφαρμογές (UV προστασία, υδροφοβικότητα, anti graffiti κτλ) καθιστώντας την σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό της, από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο των χημικών προϊόντων.

Rudolf Group - Company - Labs
Rudolf Group - Company - Environment

Αξίες της Rudolf-Hellas αποτελούν ο σεβασμός, η υπευθυνότητα και η βαθιά γνώση του αντικειμένου του έργου της σε όλες τις συνεργασίες με τους καταναλωτές, προμηθευτές και πελάτες της όπου μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο αποτελεί το πολυτιμότερο κεφάλαιό της, κάνουν εφικτή την προσπάθεια για την κατάκτηση ολοένα και υψηλότερων στόχων.

 

Τα προϊόντα της Rudolf-Hellas φέρουν όλες τις απαραίτητες σημάνσεις και καταχωρήσεις κατά ECHA και REACH με βάση τις οποίες μπορούν να κυκλοφορούν νόμιμα και με ασφάλεια στην Ευρωπαϊκή αγορά και επιπλέον φέρουν όλες τις αναγκαίες σημάνσεις που τα καθιστούν φιλικά με τον άνθρωπο και το περιβάλλον (ΟΕΚΟ ΤΕΧ, BLUE SIGN, REACH CONFORM, REASPONSIBLE CARE) συμβάλλοντας στην υψηλή προστιθέμενη αξία των τελικών προϊόντων.

x
ΕΣΠΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Phone: +30 2310 755723
Fax: +30 2310 755722
E-mail: info@rudolf-hellas.gr