Πνευματικά Δικαιώματα

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.rudolf-hellas.gr, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα και υπηρεσίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της RUDOLF HELLAS και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου ανήκουν στην εταιρεία μας ή σε τρίτους που μας έχουν παραχωρήσει νόμιμα τη χρήση τους για την ανάρτησή τους στο www.rudolf-hellas.gr.

 

Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού της ιστοσελίδας, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου.

 

Τα ονόματα, οι εικόνες και τα λογότυπα που αντιπροσωπεύουν την RUDOLF HELLAS, καθώς και τα προϊόντα της αποτελούν αποκλειστικά εμπορικά σήματα της εταιρείας μας και προστατεύονται από την ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Η εμφάνιση όλου του υλικού στην ιστοσελίδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση της άδειας ή του δικαιώματος χρήσης τους.

x
ΕΣΠΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Phone: +30 2310 755723
Fax: +30 2310 755722
E-mail: info@rudolf-hellas.gr